Τζόκερ: Αυτό είναι το ποσό που θα μοιράσει σήμερα. Η κλήρωση 2017 του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ. ΤΖΟΚΕΡ: Το ένατο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, «εκτοξεύει» το ποσό που περιμένει όποιον ή όποιους μαντέψουν σωστά τους 5 +1 αριθμούς της επόμενης κλήρωσης του Τζόκερ. Περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια ευρώ, θα μοιράσει το Τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής καθώς ούτε χθες βρέθηκε τυχερό δελτίο. Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε την Πέμπτη η κληρωτίδα ήταν οι: 3, 12, 14, 15, 19 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Τζόκερ κλήρωση 2017: 5,5 εκατ. ευρώ σήμερα, Κυριακή 12/5 στο ΤΖΟΚΕΡ

Τζόκερ κλήρωση 2017: 5,5 εκατ. ευρώ σήμερα, Κυριακή 12/5 στο ΤΖΟΚΕΡ

Τζόκερ: Αυτό είναι το ποσό που θα μοιράσει σήμερα. Η κλήρωση 2017 του ΟΠΑΠ για το ΤΖΟΚΕΡ.

ΤΖΟΚΕΡ: Το ένατο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, «εκτοξεύει» το ποσό που περιμένει όποιον ή όποιους μαντέψουν σωστά τους 5 +1 αριθμούς της επόμενης κλήρωσης του Τζόκερ.

Περισσότερα από 5,5 εκατομμύρια ευρώ, θα μοιράσει το Τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής καθώς ούτε χθες βρέθηκε τυχερό δελτίο.

τζοκερ 5.5

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε την Πέμπτη η κληρωτίδα ήταν οι: 3, 12, 14, 15, 19 και Τζόκερ ο αριθμός 12.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φλωρίδης στον ΣΚΑΪ για Λύτρα: «Στο παρελθόν, ο γιατρός θα βρισκόταν με χειροπέδες»

Επισήμανε ότι «αν δεν είχαμε το πλέγμα προστασίας, ο γιατρός και η νοσηλεύτρια που εξέτασε …