Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο «Παίδων». Η 8χρονη αποσωληνώθηκε την Κυριακή 12/05/2019. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υπάρχει περίπτωση η μικρή να επαναδιασωληνωθεί εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία. Όσον αφορά το επίπεδο συνείδησης, οι γιατροί αναφέρουν ότι η 8χρονη έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα άκρα της ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχους, ωστόσο δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά, τονίζεται στο ανακοινωθέν.

Ευχάριστα νέα! Αποσωληνώθηκε η 8χρονη Αλεξία - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ευχάριστα νέα! Αποσωληνώθηκε η 8χρονη Αλεξία - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο «Παίδων». Η 8χρονη αποσωληνώθηκε την Κυριακή 12/05/2019.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υπάρχει περίπτωση η μικρή να επαναδιασωληνωθεί εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Όσον αφορά το επίπεδο συνείδησης, οι γιατροί αναφέρουν ότι η 8χρονη έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα άκρα της ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος και προφέρει ήχους, ωστόσο δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά, τονίζεται στο ανακοινωθέν.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ για φυτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο

Oι αποζημιώσεις τις οποίες έχει καταβάλει ο ΕΛΓΑ για το 2023 ανέρχονται στα 180,8 εκατ. …