Μήνυμα υποστήριξης στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Τάσος Θεοδωρικάκος. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Τάσος Θεοδωρικάκος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Προς τον πρωθυπουργό κ.Τσιπρα: Έχω εργαστεί ως τώρα 35 χρόνια στη ζωή μου. Καριέρα έκανα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην πολιτική έρευνα, ανάλυση και συμβουλευτική. Όχι σε κόμματα. Οι πολιτικοί μου προβληματισμοί έχουν αφετηρία πάντα το συμφέρον της πατρίδας μου. Θεωρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη μοναδική και αξιόπιστη λύση για τη χώρα, μεταρρυθμιστή πολιτικό που έχει ανοιχτούς ορίζοντες, μιλά στη γλώσσα της αλήθειας, κι ενώ προέρχεται από μια μεγάλη πολιτική οικογένεια, νοιάζεται για τους πολλούς και κυρίως τους νέους. Εκείνους που απέτυχε να εκπροσωπήσει ο σημερινός πρωθυπουργός. Όσο κι αν παραχαράξει ο κ.Τσιπρας τις θέσεις του, δεν θα αποφύγει την βαρειά ήττα. Στις εκλογές, όχι στις δημοσκοπησεις. Ας το κάνει τουλάχιστον με πολιτικά αξιοπρεπή τρόπο. Και κάτι ακόμη: είμαι περήφανος για τη θέση που πήρε ο αρχηγός της ΝΔ στο θέμα της Μακεδονίας μας. Οπως είναι περήφανοι κι οι περισσότεροι Έλληνες γι αυτό!»

Θεοδωρικάκος: Ο Μητσοτάκης είναι αξιόπιστη λύση - Ο Τσίπρας παραχαράζει τις θέσεις του

Θεοδωρικάκος: Ο Μητσοτάκης είναι αξιόπιστη λύση - Ο Τσίπρας παραχαράζει τις θέσεις του

Μήνυμα υποστήριξης στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Τάσος Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Τάσος Θεοδωρικάκος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Προς τον πρωθυπουργό κ.Τσιπρα: Έχω εργαστεί ως τώρα 35 χρόνια στη ζωή μου. Καριέρα έκανα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην πολιτική έρευνα, ανάλυση και συμβουλευτική. Όχι σε κόμματα. Οι πολιτικοί μου προβληματισμοί έχουν αφετηρία πάντα το συμφέρον της πατρίδας μου. Θεωρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη μοναδική και αξιόπιστη λύση για τη χώρα, μεταρρυθμιστή πολιτικό που έχει ανοιχτούς ορίζοντες, μιλά στη γλώσσα της αλήθειας, κι ενώ προέρχεται από μια μεγάλη πολιτική οικογένεια, νοιάζεται για τους πολλούς και κυρίως τους νέους. Εκείνους που απέτυχε να εκπροσωπήσει ο σημερινός πρωθυπουργός. Όσο κι αν παραχαράξει ο κ.Τσιπρας τις θέσεις του, δεν θα αποφύγει την βαρειά ήττα. Στις εκλογές, όχι στις δημοσκοπησεις. Ας το κάνει τουλάχιστον με πολιτικά αξιοπρεπή τρόπο. Και κάτι ακόμη: είμαι περήφανος για τη θέση που πήρε ο αρχηγός της ΝΔ στο θέμα της Μακεδονίας μας. Οπως είναι περήφανοι κι οι περισσότεροι Έλληνες γι αυτό!»


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1

Νέα δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Συγκεκριμένα στην εκτίμηση αποτελέσματος, ΝΔ 33,8%, ο …