Νέες προσλήψεις , μέσω ΑΣΕΠ, 176 ατόμων στο υπουργείο Εξωτερικών. ΑΣΕΠ: Αυξάνεται ο αριθμός προσλήψεων στο Υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα. Συγκεκριμένα προβλέπεται αύξηση των θέσεων εργασίας σε 176. Οι οργανικές θέσεις κατανέμονται κατά βαθμό ως εξής: - Γενικοί Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και β. Γενικοί Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ θέσεις 15 - Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και - Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ θέσεις 70. - Γραμματείς Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και Γραμματείς Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ και Γραμματείς Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ΄ και Ακόλουθοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων θέσεις 91. Οι θέσεις των Γενικών Συμβούλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και Β΄, οι θέσεις των Συμβούλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και Β΄, καθώς και των Γραμματέων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄, Β΄, Γ΄ και των Ακολούθων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων είναι ενιαίες.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 176 ατόμων στο υπουργείο Εξωτερικών - Οι ειδικότητες

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Νέες προσλήψεις , μέσω ΑΣΕΠ, 176 ατόμων στο υπουργείο Εξωτερικών.

ΑΣΕΠ: Αυξάνεται ο αριθμός προσλήψεων στο Υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα.

Συγκεκριμένα προβλέπεται αύξηση των θέσεων εργασίας σε 176.

Οι οργανικές θέσεις κατανέμονται κατά βαθμό ως εξής:

- Γενικοί Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και β. Γενικοί Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ θέσεις 15

- Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και

- Σύμβουλοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ θέσεις 70.

- Γραμματείς Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και Γραμματείς Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β΄ και Γραμματείς Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ΄ και Ακόλουθοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων θέσεις 91.

Οι θέσεις των Γενικών Συμβούλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και Β΄, οι θέσεις των Συμβούλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄ και Β΄, καθώς και των Γραμματέων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α΄, Β΄, Γ΄ και των Ακολούθων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων είναι ενιαίες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προϋπολογισμός 2024: Ποιές είναι οι κύριες πηγές για την αύξηση των εσόδων

Οι θετικές εξελίξεις αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023, που διαμορφώθηκε στο 1,9% του …