Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφουΜίνας Καραμήτρου. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (14/5), έξω από την οικία της δημοσιογράφου. Ευτυχώς ο εμπρησμός έγινε αμέσως αντιληπτός και η φωτιά δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί. Λίγο αργότερα, καταδρομική επίθεση από περίπου 10 κουκουλοφόρους δέχθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα, οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον σκοπό και στο κτήριο που στεγάζεται το τμήμα και αμέσως μετά διέφυγαν στα γύρω στενά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών των αστυνομικών αρχών, οι δύο επιθέσεις συνδέονται άμεσα με τις πρόσφατες επιθέσεις, λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Εμπρηστική επίθεση κατά της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου

Εμπρηστική επίθεση κατά της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφουΜίνας Καραμήτρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (14/5), έξω από την οικία της δημοσιογράφου.

Ευτυχώς ο εμπρησμός έγινε αμέσως αντιληπτός και η φωτιά δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί.

Λίγο αργότερα, καταδρομική επίθεση από περίπου 10 κουκουλοφόρους δέχθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα, οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον σκοπό και στο κτήριο που στεγάζεται το τμήμα και αμέσως μετά διέφυγαν στα γύρω στενά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών των αστυνομικών αρχών, οι δύο επιθέσεις συνδέονται άμεσα με τις πρόσφατες επιθέσεις, λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …