Οι ΑΝΕΛ δημοσίευσαν ένα νέο προεκλογικό σποτ με τον αγαπημένο τους... «Thanassis». Με κεντρικό σύνθημα «Χάθηκε ο Thanassis», οι ΑΝΕΛ επανέρχονται στο προσκήνιο δημοσιοποιώντας το νέο τους προεκλογικό σποτ. Το αγαπημένο τετράποδο του κόμματος φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει τα φώτα των προεκλογικών σποτ καθώς πρωταγωνιστεί και δεύτερη φορά με αφορμή τις Ευρωεκλογές του 2019. Στο σποτάκι που ανέβασε στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος, ηχεί αρχικά μία σειρήνα και στη συνέχεια πέφτει μία κάρτα εξαφάνισης και αναφέρονται τα εξής: Ακούει μόνο γερμανικές εντολές και του αρέσουν οι κωλοτούμπες. Τελευταία τον είδαμε να ζητιανεύει ψίχουλα έξω από την ευρωβουλή. Κρατήστε τον.

Χάθηκε ο «Thanassis» - Το νέο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ (video)

Χάθηκε ο «Thanassis» - Το νέο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ (video)

Οι ΑΝΕΛ δημοσίευσαν ένα νέο προεκλογικό σποτ με τον αγαπημένο τους... «Thanassis».

Με κεντρικό σύνθημα «Χάθηκε ο Thanassis», οι ΑΝΕΛ επανέρχονται στο προσκήνιο δημοσιοποιώντας το νέο τους προεκλογικό σποτ. Το αγαπημένο τετράποδο του κόμματος φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει τα φώτα των προεκλογικών σποτ καθώς πρωταγωνιστεί και δεύτερη φορά με αφορμή τις Ευρωεκλογές του 2019.

Στο σποτάκι που ανέβασε στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος, ηχεί αρχικά μία σειρήνα και στη συνέχεια πέφτει μία κάρτα εξαφάνισης και αναφέρονται τα εξής: Ακούει μόνο γερμανικές εντολές και του αρέσουν οι κωλοτούμπες. Τελευταία τον είδαμε να ζητιανεύει ψίχουλα έξω από την ευρωβουλή. Κρατήστε τον.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαιων 28.4.2024

Ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαΐων 28.4.2024. Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο …