Ένταση και χημικά στην πορεία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα - «Σκ@@ά στον τάφο του Μπακογιάννη» (pics)

Ένταση και χημικά στην πορεία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα - «Σκ@@ά στον τάφο του Μπακογιάννη» (pics)

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας - Έπεσαν χημικά στην πορεία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας καθώς είναι σε εξέλιξη πορεία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών στην οδό Σταδίου στο ύψος πολύ γνωστού ξενοδοχείου. Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές έχουν φτάσει στην πλατεία Συντάγματος.

Oμάδα διαδηλωτών «χτύπησε» το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Κόλλησαν αφίσες, έγραψαν το σήμα της αναρχίας με μπογιά και φώναξαν εμετικά συνθήματα όπως «σκ@@@ στον τάφο του Μπακογιάννη».

athina ximika

KOUFONTINAS

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν σε χρήση χημικών, διαλύοντας στιγμιαία την πορεία. Εν συνέχεια οι διαδηλωτές συγκροτήθηκαν ξανά στην πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που φρουρούν προεκλογικά περίπτερα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …