Αυτοκτόνησε ο δράστης των πυροβολισμών στο Μαρούσι

Αυτοκτόνησε ο άνδρας που κατά της εννιά το βράδυ άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα του στο διαμέρισμα που βρισκόταν επί της οδού Δωδεκανήσου με αποτέλεσμα να τεθεί σε συναγερμό η Ελληνική Αστυνομία και να σπεύσει με περιπολικά να αποκλείσει το σημείο της περιοχής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σε ζευγάρι με αποτέλεσμα ο άνδρας να βγάζει καραμπίνα και να αρχίζει να πυροβολεί, ενώ η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα, καλώντας σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον σύζυγό της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε και για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …