Το κοινό ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος και του Λαϊκού Κόμματος συγκέντρωσε το 26,5% των ψήφων και ήρθε πρώτο στις ευρωεκλογές, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων STA, κάτι που σημαίνει ότι κέ..

Σλοβενία: Η «κοινοπραξία» Δημοκρατικού και Λαϊκού Κόμματος την πρωτιά

Το κοινό ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος και του Λαϊκού Κόμματος συγκέντρωσε το 26,5% των ψήφων και ήρθε πρώτο στις ευρωεκλογές, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων STA, κάτι που σημαίνει ότι κέρδισαν τρεις έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι Σοσιαλδημοκράτες και το κόμμα του ανεξάρτητου, φιλοευρωπαίου πρωθυπουργού Μάριαν Σάρετς (LMS) συγκέντρωσαν 18,6% και 15,6% αντίστοιχα και από δύο έδρες.

Το κόμμα Νέα Σλοβενία συγκέντρωσε ποσοστό 11,1% και καταλαμβάνει την τελευταία από τις οκτώ έδρες της χώρας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πηγές: ΑΜΠΕ, dpa


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …