Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές-Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο μεταβαίνει το απόγευμα στις 18:30 ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να καταθέσει και επίσημα το αίτημα για την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
Λίγη ώρα αργότερα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής προκειμένου να παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως βασικό άξονα την στήριξη της μεσαίας τάξης.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε μία πρώτη εικόνα για τα μέτρα που πρόκειται να εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, προανήγγειλε νέα στοχευμένα μέτρα ελάφρυνσης των πολιτών που ανήκουν στη μεσαία τάξη, ενώ για τη νεολαία σημείωσε πως «αυτό που προέχει είναι η δημιουργία πολλών και ποιοτικών θέσεων εργασίας».
Παράλληλα αναμένεται να ανακοινώσει μείωση των φορολογικών συντελεστών και αύξηση του κατώτατου μισθού.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …