Το απολαυστικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης: Τσίπρας και Μητσοτάκης θα τρέξουν στον ημιμαραθώνιο!

Το απολαυστικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης: Τσίπρας και Μητσοτάκης θα τρέξουν στον ημιμαραθώνιο!

Ένα ιδιαίτερο και ξεκαρδιστικό βίντεο ετοίμασαν οι Κρητικοί για τον ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου.

Πρωταγωνιστές στο νέο βίντεο δύο μικρά παιδιά. Ο Αλέξης και ο Κυριάκος… Οι δύο πιτσιρικάδες ξυπνούν για να πάνε στον ημιμαραθώνιο.

Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ

Το δωμάτιο του Αλέξη είναι γεμάτο αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ. Το δωμάτιο του Κυριάκου στολίζεται με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, τη σημαία της Ε.Ε αλλά και μία αφίσα της Λίβερπουλ.

Η μαμά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρωινό, τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει ένας απίστευτος, απολαυστικός διάλογος που καταλήγει στο σύνθημα: Μην κοιτάς δεξιά και αριστερά, στις 6 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Ημιμαραθώνιο Κρήτης».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχηγικός «συνωστισμός» στη Βόρεια Ελλάδα

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή με τα κόμματα από τα δεξιά …