Ισραήλ: Πλήρης στήριξη και αλληλεγγύη στην Κύπρο

Το Ισραήλ παρακολουθεί με σοβαρή ανησυχία τις πρόσφατες κινήσεις της Τουρκίας στα ανοιχτά της βορειοανατολικής ακτής της Κύπρου, γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών Εμανουέλ Ναχσόν.

Στο μήνυμά του ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών επαναλαμβάνει την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη του Ισραήλ στην Κύπρο στην άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της στις θαλάσσιες περιοχές της, αλλά και την αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων.

Το Ισραήλ παρακολουθεί με σοβαρή ανησυχία τις πρόσφατες κινήσεις της Τουρκίας στα ανοιχτά της βορειοανατολικής ακτής της Κύπρου και επαναλαμβάνει την πλήρη στήριξη του και την αλληλεγγύη του προς την Κύπρο στην άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στις θαλάσσιες περιοχές της και την αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων, γράφει συγκεκριμένα ο Εμανουέλ Ναχσόν.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …