«Bond 25»: Η Λασάνα Λιντς σε… ρόλο 007

Η 31χρονη ηθοποιός Λασάνα Λιντς (Lashana Lynch) είναι η νέα πράκτορας που θα κάνει την εμφάνισή της στην επερχόμενη ταινία «Bond 25».

Η Βρετανίδα ηθοποιός -η οποία θα εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας- θα είναι επιφορτισμένη, σύμφωνα με την Mail της Κυριακής, να εντοπίσει τον Ντάνιελ Κρεγκ και να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για μία νέα αποστολή.

Η ταινία ξεκινάει με τον Κρεγκ ως James Bond να έχει αποσυρθεί στη Τζαμάικα, ωστόσο ο M -τον οποίο υποδύεται ο Ραλφ Φάινς- τον καλεί ξανά στην υπηρεσία για να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια απειλή.

Όμως, από τη στιγμή που ο Bond είναι εκτός δράσης, ο κωδικός αριθμός 007 έχει περάσει σε άλλον πράκτορα της MI6, τον χαρακτήρα που υποδύεται η 31χρονη Λιντς, που την γνωρίσαμε ως πιλότο Maria Rambeau στην ταινία «Captain Marvel».

Ο Bond εφαρμόζει τα γνωστά κόλπα για να κατακτήσει τη νέα 007, αλλά αυτά δεν πτοούν την όμορφη και έξυπνη πράκτορα, που δεν έχει καμία πρόθεση να υποκύψει στη γοητεία του.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σήμερα η κοινή επίσκεψη Μηστοτάκη Ιερώνυμου στο Δήλεσι - Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός για την Εκκλησία, την πίστη και τα πολιτικά του σχέδια

Η κοινή παρουσία του πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Δήλεσι «μεταφράζεται» ως μια νέα …