Εξειδικευμένος Ιατρός Παιδοεντατικολόγος

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία αμιγώς παιδιατρική κλινική στο κέντρο της Αθήνας. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2002, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων με την υποστήριξη τμημάτων και εξειδικευμένων κέντρων όπως ενδεικτικά είναι το Παιδιατρικό, το Παιδοχειρουργικό, το τμήμα Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το Καρδιολογικό, το Πνευμονολογικό, το Ορθοπεδικό, το Οφθαλμολογικό, το Ωτορινολαρυγγολογικό, το Γαστρεντερολογικό, το Διαβητολογικό κ.α.

Η Ευρωκλινική Παίδων αναζητά να προσλάβει

Εξειδικευμένο Ιατρό Παιδοεντατικολόγο

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ ημεδαπής ή αλλοδαπής με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών όπου απαιτείται
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και τίτλο ειδικότητας Παιδιατρικής ή Παιδοχειρουργικής
  • Εξειδίκευση στην παιδιατρική εντατική θεραπεία (εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε πολυδύναμη ΜΕΘ Παίδων)
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας και γνώση χρήσης Η/Υ και πληροφορικών συστημάτων
  • Συστάσεις απαραίτητες

Ο όμιλος προσφέρει:

  • Πακέτο αμοιβών αναλόγως των προσόντων
  • Άριστο περιβάλλον εργασίας

Παρακαλούμε για την αποστολή του βιογραφικού σας στο [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.] χρησιμοποιώντας τον κωδικό picu_03

Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνάντηση στα γραφεία μας.

Κατά την αξιολόγηση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο μπορείτε να ακολουθήσετε το link http://www.euroclinic.gr/

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή ενημερώσεων σε εσάς σχετικά με τις νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον όμιλό μας και δεν θα διαβιβασθούν ή κοινοποιηθούν προς οποιονδήποτε τρίτο.

Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην διατήρηση του βιογραφικού σας στην βάση δεδομένων της εταιρίας μας για τους επόμενους 12 μήνες, έχετε το δικαίωμα και την δυνατότητα διαγραφής προωθώντας την επιθυμία σας στο e-mail cv@euroclinic.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές: Αντίστροφη μέτρηση - Οι στρατηγικές των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Σε... θέση μάχης μπαίνουν αμέσως μετά το Πάσχα τα κόμματα - Οι στόχοι κάθε παράταξης …