Ηράκλειο: Νέα τραγωδία με πνιγμό 6χρονου σε πισίνα ξενοδοχείου

Nέα τραγωδία με πνιγμό μικρού παιδιού, μετά τα δύο αδέλφια από τη Γαλλία στη Ρόδο, σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Πρόκειται για 6χρονο από το Ισραήλ, που έκανε διακοπές με τους γονείς του και πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια μελών της οικογένειάς του και άλλων τουριστών.

«Κληθήκαμε στο σημείο και σπεύσαμε άμεσα με ασθενοφόρο, αλλά και μικρό όχημα με το γιατρό. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ασθενοφόρο από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής. Το 6χρονο αγοράκι ήταν σε κατάσταση ανακοπής μετά από πνιγμό. Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να το επαναφέρουν, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε. Δυστυχώς, όμως, το παιδί δεν επανήλθε», δήλωσε ο εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννης Ζαφειρίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …