ΑΑΔΕ: Έλεγχοι για εντοπισμό φοροφυγάδων και μέσω Facebook

AMΠΕ

Από εξονυχιστικό έλεγχο θα περάσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με τη βοήθεια της τεχνολογίας 1,2 εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες και ομόρρυθμες επιχειρήσεις που τηρούν απλογραφικά βιβλία.
Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής, σε απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή καθορίζονται νέα κριτήρια για τον εντοπισμό φοροφυγάδων.
Ειδικά σε πώλησης μέσω του Διαδικτύου, οι εφοριακοί θα εξετάζουν τον αριθμό των φίλων/μελών της επιχείρησης καθώς και τα σχόλια των πελατών στο Facebook.
Θα ελέγχονται ακόμη και οι συναλλαγές μέσω Paypal, το κόστος της παρουσίας και της δραστηριοποίησης στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της διαφημιστικής δαπάνης, η ύπαρξη συμβάσεων με εταιρείες courier και αλλά.
Με πληροφορίες από: Kαθημερινή


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης: Ερευα και για 1.000 περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων

Υπογράμμισε ότι όλες οι περιπτώσεις παράνομων ενισχύσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που εντοπίσθηκαν από τις διωκτικές …