Ποιος ήθελε να κάνει κακό στη δεκαοχτάχρονη Ρόζι;

«Η Εξαφάνιση της Ρόζι Άντερσον» της Ντέμπι Χάουελς κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, σε μετάφραση Μαρίας Φακίνου. Η δεκαοχτάχρονη Ρόζι εξαφανίζεται, και το ειδυλλιακό χωριό όπου έµενε δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Η Ρόζι -όµορφη και καλόκαρδη- προερχόταν από µια δεµένη, ευκατάστατη οικογένεια. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Και γιατί;

Η Κέιτ -κηπουρός της περιοχής, με μια µοναχοκόρη που ήταν συµµαθήτρια της Ρόζι- είναι σίγουρη ότι κάτι σηµαντικό διαφεύγει την προσοχή της αστυνοµίας, και πως κάποιος στο χωριό γνωρίζει περισσότερα απ’ ό,τι αφήνει να φανεί. Όσο οι έρευνες εντείνονται, τόσο εντείνεται και η εµµονή της να διαλευκάνει το µυστήριο.

Η Εξαφάνιση της Ρόζι Άντερσον
Ντέμπι Χάουελς
Μετάφραση: Μαρία Φακίνου
Εκδόσεις: Πατάκη

gkoul@naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικές επιδόσεις φορολογικών εγγράφων και υποχρεώσεις φορολογουμένων

Αριθμ. Α. 1076 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2670/02.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και κάθε άλλου …