Ήττα στο 95' από Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-0) για ΠΑΟΚ - Όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Τούμπας

Ήττα στο 95' από Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-0) για ΠΑΟΚ - Όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της Τούμπας

Με γκολ στο 95' έπειτα από λάθος του Πασχαλάκη, η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ και πλέον όλα θα κριθούν στην ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στην Τούμπα (29/8).

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ήταν η εξής: ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Πέλκας (αρχηγός), Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Γιαννούλης, Εσίτι, Ακπομ και Ζαμπά.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε πιο δυνατά και απείλησε με τον Ζαμπά, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να έχει οριζόντιο δοκάρι στο 7΄.

Στη συνέχεια υπήρξε ισορροπία στο παιχνίδι και υπήρχε η αίσθηση ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν να κρατήσουν το 0 στην άμυνα και αν τους δοθεί κάποια ευκαιρία να προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν.

Η ομάδα που το κατάφερε ήταν η Σλόβαν, καθώς στο 95' μετά από λάθος του Πασχαλάκη, ο Αμπένα σε κενή εστία άνοιξε το σκορ, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ρεβάνς αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, που καλείται να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, ενώ αν δεχθεί γκολ θα χρειάζεται τρία για την πρόκριση.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σφοδρή κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

«Κάνετε πλάκα στο tik tok και έρχεστε να παραστήσετε ότι κάτι κάνετε για την ακρίβεια», …