Πέτσας: Τις επόμενες ημέρες ανοίγει η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το σχέδιο που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προβλέπει την επίτευξη ανάπτυξης που θα αποφέρει οφέλη για όλους, καθώς και προσέλκυση νέων επενδύσεων που θα δημιουργήσουν νέες και καλύτερες αμειβόμενες θέσεις εργασίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στα μέτρα θα περιλαμβάνονται ορισμένες από τις φοροελαφρύσεις που έχει προαναγγείλει η Νέα Δημοκρατία, όπως μείωση του συντελεστή στο 9% για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ και σταδιακή μείωση του φόρο στις επιχειρήσεις.
Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στην βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων, ανακοινώνοντας ότι εντός της εβδομάδας θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για όσος δεν έχουν ενταχθεί, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η εφαρμογή για τους ενταγμένους στην προηγούμενη ρύθμιση.
Όσον αφορά την προσπάθεια της κυβέρνησης για δανεισμό των γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική επανάσταση, το 2021, ο εκπρόσωπος σημείωσε πως το άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη «τάραξε τα λιμνάζοντα νερά στο θέμα».
Σημείωσε πως άνθρωποι του πολιτισμού αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, που διατυπώθηκε σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Observer» Προσέθεσε ότι, όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, το Βρετανικό Μουσείο δίνει μια χαμένη μάχη ενώ ο συμβολισμός της επανένωσης είναι τόσο ισχυρός.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …