Store Chef / Υπεύθυνος Κουζίνας Καταστήματος - Αθήνα

T.G.I.FRIDAY'S GREECE S.A

Η TGI Fridays λειτουργεί από το 1965 και μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 800 εστιατόρια σε 60 χώρες. Κατέχει -διεθνώς- ηγετική θέση στον κλάδο του casual dining. Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1997 με συνολικά 8 καταστήματα, 6 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη.

Αναζητούμε νέους και νέες, για τα καταστήματά μας στην Αθήνα που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση διεθνώς, στον κλάδο των εστιατορίων - bar.

Store Chef / Υπεύθυνος Κουζίνας Καταστήματος

Αναφέρεται σε: General Manager

Κύριο αντικείμενο εργασίας:

Είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση και την άψογη λειτουργία του τμήματος της κουζίνας του εστιατορίου, καθώς και για την επιλογή, την εξέλιξη, την καθοδήγηση, την εκπαίδευση και την απόδοση των μελών ομάδας του. Κύρια ευθύνη του είναι η τήρηση των προδιαγραφών της εταιρίας, η υψηλή εκτέλεση και η δημιουργία μαγειρικής κουλτούρας που δείχνει πάθος για τον καλεσμένο.

Βασικά καθήκοντα:

  • Εκτελεί συστηματικά και εκτεταμένα ελέγχους ποιότητας προϊόντων.
  • Δοκιμάζει και εγκρίνει προϊόντα και πρώτες ύλες και ενημερώνει για αποκλίσεις ή πιθανά θέματα τον Area Chef και τον Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας.
  • Είναι υπεύθυνος να εφαρμόζονται και να διατηρούνται υψηλές προδιαγραφές στη μαγειρική εκτέλεση από όλα τα μέλη της κουζίνας, καθώς και οι κανόνες υγιεινής (HACCP).
  • Φτιάχνει προγράμματα εργασίας, εξασφαλίζοντας τη σωστή στελέχωση των βαρδιών.
  • Διαχειρίζεται όλη την κουζίνα του εστιατορίου και ελέγχει τις καθαριότητες.
  • Φροντίζει για την ομαλή εισαγωγή των νέων πιάτων και διαδικασιών.
  • Αξιολογεί νέα εργαλεία και εξοπλισμούς.
  • Συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και ταυτόχρονα τη μείωση της φύρας.
  • Συνεργάζεται με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.
  • Ενημερώνει συχνά τα μέλη της ομάδας του για την απόδοσή τους και εκτελεί τα προγραμματισμένα Performance Reviews (αξιολογήσεις απόδοσης).
  • Οργανώνει και συντονίζει παρουσιάσεις πιάτων σε meetings εκπαίδευσης προσωπικού.
  • Επισκέπτεται προμηθευτές και δημιουργεί σχέσεις συνεργασίας διεκδικώντας πάντα υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες.
  • Συντονίζει και διενεργεί μηνιαίως meetings με τους coaches.
  • Οργανώνει καθημερινά food demos.
  • Παρευρίσκεται στα καθορισμένα meetings του καταστήματος και στα εταιρικά σεμινάρια.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο μαγειρικής σχολής ή μαγειρική εμπειρία τουλάχιστον 2 χρόνια στο Brand που εκπροσωπεί με πιστοποιημένη γνώση σε όλες τις συνταγές και διαδικασίες
  • Τουλάχιστον 3 χρόνια μαγειρική εμπειρία σε οργανωμένο περιβάλλον μαζικής εστίασης
  • Επιθυμιτή εμπειρία στην αμερικανική μαγειρική κουλτούρα
  • Εκτενείς γνώσεις των συνταγών και των προδιαγραφών όλων των πόστων της κουζίνας
  • Εξειδίκευση στη σωστή αξιολόγηση πρώτων υλών
  • Εξαιρετική τεχνική γνώση και άνεση στη χρήση όλου του βαρέως εξοπλισμού κουζίνας
  • Καλή γνώση και χειρισμός Η/Υ και προγραμμάτων Office
  • Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας και γραφής
  • Ικανότητα επιρροής και επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας (360° επικοινωνία)
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα με αυτοπεποίθηση και με δυνατή δημιουργική άποψη
  • Άνεση στην παρουσίαση σε κοινό
  • Ικανότητα εργασίας σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς

Προσφέρουμε:

  • Ανταγωνίστικες αποδοχές
  • Ασφάλιση
  • Προγράμματα εκπαίδευσης
  • Συμμετοχή σε σεμινάρια
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις χηρείας από το 2025. Το ποσό μετά την αύξηση

Συντάξεις χηρείας από το 2025. Το ποσό μετά την αύξηση. Από την 1/1/2025 μέσω της …