Βρούτσης: Αλλάζουν όλα υπέρ των εργαζομένων και των συνεπών επιχειρήσεων

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αλλάζουν όλα στην αγορά εργασίας υπέρ των εργαζομένων και των συνεπών επιχειρήσεων, τονίζει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης σε ανάρτησή του στο twitter.
«Με αυτά που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο Π/Θ @kmitsotakis αλλάζουν όλα στην αγορά εργασίας υπέρ των εργαζομένων, των συνεπών επιχειρήσεων, των εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία, της πλήρους απασχόλησης & της νομιμότητας! Ξεδιπλώνουμε το καινοτόμο σχεδιό μας & αρχίζει άμεσα η υλοποίηση!» αναφέρεται στην ανάρτηση του κ. Βρούτση.

Με αυτά που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο Π/Θ @kmitsotakis αλλάζουν όλα στην αγορά εργασίας υπέρ των εργαζομένων των συνεπών επιχειρήσεων των εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία της πλήρους απασχόλησης & της νομιμότητας!
Ξεδιπλώνουμε το καινοτόμο σχεδιό μας & αρχίζει άμεσα η υλοποίηση!

— Yiannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) September 7, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν και επίσκεψη Έντι Ράμα

Σφοδρή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εκφράσεις «θα τους ξεσκίσω» …