Στη Νέα Ιωνία Βόλου, στις 2 Οκτωβρίου, ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων, βρήκε τραγικό θάνατο ένας 41χρονος Αλβανός εργάτης, που έπεσε από την οικοδομή όπου εκτελούνταν εργασίες μόνω..

Νέος θάνατος οικοδόμου σε “εργατικό ατύχημα”

Στη Νέα Ιωνία Βόλου, στις 2 Οκτωβρίου, ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων, βρήκε τραγικό θάνατο ένας 41χρονος Αλβανός εργάτης, που έπεσε από την οικοδομή όπου εκτελούνταν εργασίες μόνωσης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας, ενώ εργαζόταν, βρέθηκε στο κενό, από την ανασφάλιστη ταράτσα του τρίτου ορόφου της οικοδομής.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ συνελήφθη ο 67χρονος εργολάβος, στον οποίο εργαζόταν. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.

The post Νέος θάνατος οικοδόμου σε “εργατικό ατύχημα” appeared first on iskra.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Ανάγκη άμεσης επίλυσης προκλήσεων για να διατηρηθεί η ισορροπία

Τι επισήμαναν πρόεδροι οργανώσεων και συνδέσμων της αγοράς ακινήτων για τις προοπτικές και την αντιμετώπιση …