Συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στους αντεργατικούς και αντιασφαλιστικούς νόμους και τα μέτρα του “Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου”, οι οργανώσεις των συνταξιούχων πραγματοποιούν αύριο, Τρίτη 1 Οκτωβρίου, μεγ..

Παναττική συγκέντρωση συνταξιούχων αύριο, Τρίτη 1/10, 10 π.μ.

Συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στους αντεργατικούς και αντιασφαλιστικούς νόμους και τα μέτρα του “Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου”, οι οργανώσεις των συνταξιούχων πραγματοποιούν αύριο, Τρίτη 1 Οκτωβρίου, μεγάλη παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η συγκέντρωση εντάσσεται στο πανελλαδικό 10ήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων, και γίνεται στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), στις 10 το πρωί. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας.

Στην κινητοποίηση καλούν οι συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ -OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ-ΝΑΤ – ΠΣΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ – ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

The post Παναττική συγκέντρωση συνταξιούχων αύριο, Τρίτη 1/10, 10 π.μ. appeared first on iskra.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε απελπιστική κατάσταση οι παραγωγοί ντομάτας – Τεράστιες ποσότητες καταλήγουν στα σκουπίδια

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί ντομάτας στην Ελλάδα, καθώς τεράστιες ποσότητες το τελευταίο διάστημα πάνε …