To εστιατόριο Hytra, βραβευμένο με Αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο, ζητεί
Σερβιτόρο Α'
Απαραίτητα προσόντα:
- Επαγγελματική εμπειρία 3 χρόνων σε a la carte εστιατόριο ξενοδοχείου ή εστιατόριο fine dining (απαραίτητο)
- Γνώση της εστιατορικής τέχνης
- Πτυχίο τουριστικής σχολής (επιθυμητό)
- Προϋπηρεσία σε ξενοδοχείο 5* (επιθυμητό)
- Ευχάριστη προσωπικότητα και παρουσία
- Άριστη γνώση αγγλικών
Προσωπικές ικανότητες:
- Ευελιξία, προσαρμοστικότητα και πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
- Εργασία υπό συνθήκες πίεσης
H εταιρία προσφέρει:
- Αποδοχές βάσει προσόντων
- Δυνατότητες εξέλιξης
- Άριστες συνθήκες εργασίας σε πολυτελές περιβάλλον
[Για να στειλετε βιογραφικο καντε κλικ εδω.]
Σχόλια