Ολυμπιακός - Μπάγερν: Την κοίταξε στα μάτια - Τεράστια προσπάθεια από τους Πειραιώτες, αλλά δεν ήρθε ο βαθμός

Ολυμπιακός - Μπάγερν: Την κοίταξε στα μάτια - Τεράστια προσπάθεια από τους Πειραιώτες, αλλά δεν ήρθε ο βαθμός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν στο Καραϊσκάκης για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, στη «σκιά» των επεισοδίων που συνέβησαν νωρίτερα στον αγώνα των ομάδων Κ-19 στου Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τον Ελ Αραμπί στο 23' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μασούρα, βάζοντας «φωτιά» στο Καραϊσκάκης, με τον Λεβαντόφσκι να ισοφαρίζει με άπιαστο σουτ στο 35' φέρνοντας το παιχνίδι στην ισοπαλία στα πρώτα 45' του αγώνα.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2 στο 60' μετά από κόρνερ και ολιγωρία στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ ο Τολισό με καταπληκτικό πλασέ έκανε το 1-3 στο 75' δείχνοντας ότι η Μπάγερν «κλειδώνει» το παιχνίδι.

Ο Γκιγιέρμε μείωσε άμεσα (79') μετά από σουτ του Γκιγιέρμε και κόντρα, κάνοντας έτσι το 2-3, με 10 λεπτά μπροστά του και δείχνοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ευκαιρία για το «Χ» χωρίς να προσπαθήσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός πίεσε την Μπάγερν με φουλ επιθετικό σχήμα στα τελευταία λεπτά, κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ στις καθυστερήσεις, ενώ αποθεώθηκαν στη λήξη του αγώνα από τους οπαδούς της ομάδας τους για την εικόνα που έδειξαν και στα 94' του παιχνιδιού.

H 11άδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπάγερν: Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Οι 11 της Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Τιάγκο Αλκάνταρ, Μαρτίνες, Λεβαντόφσκι, Κουτίνιο, Ερνάντες, Γκνάμπρι, Μίλερ, Αλάμπα και Κίμιχ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κέρκυρα: Στις εκδηλώσεις και το σπάσιμο των μπότηδων Κασσελάκης - Τάιλερ

«Θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα που βάζει σκοτάδι …