Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Του... Βράνιες θα γίνει σήμερα στο Καραϊσκάκη - Οι εντεκάδες και η ώρα έναρξης (vid)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Του... Βράνιες θα γίνει σήμερα στο Καραϊσκάκη - Οι εντεκάδες και η ώρα έναρξης (vid)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει το φίλαθλο κοινό το σημερινό ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στον απόηχο των προκλήσεων του Βράνιες και των συμπαικτών του σε πάρτι.

Το μεγάλο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες πριν λίγες μέρες ... πήρε και ποδοσφαιρικό «χρώμα», όταν εκείνος και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ χόρευαν ημίγυμνοι, ενώ έβριζαν με συνθήματα τον Ολυμπιακό.
Ο Όγκνιεν Βράνιες γιόρτασε με ένα τρελό πάρτι σε εστιατόριο Γλυφάδα τα 30 του χρόνια, παρουσία συμπαικτών του στην Ένωση, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν. Ο Βόσνιος μαζί με τους Λιβάγια, Ντέλετιτς, Κρίστισιτς και Σαμπανάτζοβιτς ανέβηκαν ημίγυμνοι στην πίστα, όπου τραγουδούσε η Σβετλάνα Τσέτσα, αντίζηλος της Καρλέουσα. Επιπλέον, πριν σβήσει τα κεράκια, ο Βράνιες και κάποιοι συμπαίκτες του έβριζαν ρυθμικά με σύνθημα τον Ολυμπιακό, κάτι που ξεκίνησε από οπαδούς-φίλους αμυντικού της ΑΕΚ!

Εντεκάδα Ολυμπιακού

Απ’ αυτά που δοκίμασε ο Μαρτίνς στο Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου, η επικρατέστερη ενδεκάδα έχει να κάνει με τον Σα στο τέρμα.

Στα στόπερ δοκίμασε το δίδυμο των Σεμέδο, Αβραάμ, ενώ διεκδικεί θέση και ο Μεριά, ο οποίος έδειξε με την Μπάγερν ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι θα παίξουν μαζί Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και μπροστά τους ο Σουντανί.

Αριστερά στα εξτρέμ Μασούρα, δεξιά Ποντένσε και μοναδικός προωθημένος πιθανότατα θα είναι ο Ελ Αραμπί. Με τον Γκερέρο όμως να διεκδικεί θέση και επί της ουσίας αυτό να είναι το μεγάλο δίλημμα που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εντεκάδα ΑΕΚ

Στην Ένωση αντιλαμβάνονται ότι αν ηττηθούν, πολύ απλά η διαφορά από τους "ερυθρόλευκους" αυξάνεται σημαντικά. Μετά τους Βασίλη Μπάρκα και Τσίκο Ζεράλντες, εκτός μάχης τέθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος έδειξε θλάση γαστροκνημίας στο αριστερό πόδι. Κομβική απουσία για το Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος προσανατολίζεται στο να κατεβάσει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1.

Δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα μαζί οι Μπακάκης και Παουλίνιο, με δεδομένο ότι η συμμετοχή του Νίκλας Χουλτ είναι ακόμη αβέβαιη. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Τσιντώτας, ο οποίος στο τελευταίο "διπλό" της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν εξαιρετικός. Σίγουρη είναι η παρουσία του Λόπες στο αριστερό άκρος της άμυνας, ενώ μπροστά στην πλευρά του αναμένεται να βρίσκεται ο Αλμπάνης, που μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στην άμυνα. Αν ο Κωστένογλου κατεβάσει ενδεκάδα με διάταξη 3-5-2, ο Αλμπάνης μπορεί να πάει πίσω από Λιβάγια - Ολιβέιρα.

Μετάδοση

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 17:40 με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» από το «Γ. Καραϊσκάκης» με εκλεκτούς καλεσμένους. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του ντέρμπι με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρωμές ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά Μαιου 2024

ΟΠΕΚΑ. Πληρωμή ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά επιδόματα και παροχές για τον μήνα Μάιο 2024. …