Οργισμένη αντίδραση Αρχιεπισκόπου για κακοποίηση 12χρονης στη Μάνη: Τερατώδες και φρικαλέο - Προσεύχομαι για το αγγελούδι

Οργισμένη αντίδραση Αρχιεπισκόπου για κακοποίηση 12χρονης στη Μάνη: Τερατώδες και φρικαλέο - Προσεύχομαι για το αγγελούδι

Τον βαθύτατο πόνο του ως κληρικού και την οργή του ως ανθρώπου «για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη», εκφράζει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Αναλυτικότερα, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το συμβάν, δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν τον βαθύτατο πόνο μου ως κληρικού, αλλά και την οργή μου ως ανθρώπου για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη.

Δεν χωρά στο νου και στην ψυχή μου ότι ένας άνθρωπος ταγμένος στη διακονία του Θεού προσβάλλει και προδίδει τον Θεό, βιαιοπραγώντας σε βάρος των δημιουργημάτων Του.

Θα ευχόμουν όλα αυτά να μην ισχύουν. Η Δικαιοσύνη όμως θα κρίνει. Το ταχύτερο που αυτή η φρικτή υπόθεση διαλευκανθεί, το καλύτερο. Όμως τώρα, προσωπικά, δεν μπορώ να σιωπήσω. Ουδείς μπορεί.

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον Θεό και προσεύχομαι για το αθώο αγγελούδι».

Δείτε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις στην Μάνη: Και δεύτερο πρόσωπο εμπλέκεται στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις σχετικά με τη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

"Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει …