Breakfast & Desserts Chef

MYKONIAN DOVE IKE

Anios Beachfront Restaurant is a casual, seaside Greek-Mediterranean tavern providing 5* service to its guests. Anios is a high volume restaurant with clientele from all over Mykonos Island. Anios Beachfront Restaurant is owned by customer service-oriented, contemporary management team. Fast career growth is available to serious candidates interested in building solid experience in the international tourism industry.

Breakfast & Desserts Chef

Προσόντα:

  • Πτυχίο Μαγειρικής Σχολής - Απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων
  • Προϋπηρεσία ως chef πλέον των 3 ετών
  • Προϋπηρεσία ως chef σε boutique ξενοδοχεία 5 αστέρων μέχρι 50 κλίνες
  • Εξειδίκευση σε 5 αστέρων πρωινό, κάρτα, καλή γνώση στη ζαχαροπλαστική
  • Γνώση της ξενοδοχειακής λειτουργίας
  • Ικανότητα εκπαίδευσης προσωπικού
  • Γνώση προϋποθέσεων HACCP
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας συν τουλάχιστον άλλη μία ξένη γλώσσα
  • Απαραίτητες συστάσεις προηγούμενων εργασιών
  • Γνώση και εμπειρία κοστολόγησης

Η εταιρία προσφέρει:

Καλές συνθήκες εργασίας σε επαγγελματικό περιβάλλον Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών Εξέλιξη Διαμονή και φαγητό

Καθήκοντα και υπευθυνότητες:

  • Δημιουργεί, καθορίζει, επιβλέπει και υλοποιεί το πλάνο εργασιών
  • Οργανωτικές και διαπραγματευτικές ικανότητες
  • Δυναμική προσωπικότητα
  • Επιμονή στην επίτευξη των στόχων
  • Υψηλό πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
  • Όριο ηλικίας 45 χρονών

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νάντια Καλβίνο: Ενισχύει τη συνεργασία ΕΤΕπ-Ελλάδας για στρατηγικές επενδύσεις

Ο όμιλος ΕΤΕπ έχει επενδύσει σχεδόν 50 δισ. ευρώ στην Ελλάδα από το 1963, προωθώντας …