Είναι γεγονός! Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου 2020, στο πλαίσιο του EJEKT Festival 2020. Μία σημαντική ανακοίνωση για τους φίλους της το Ejekt Festival, γνωστοποιώντας ότ..

Οι Red Hot Chili Peppers επιστρέφουν στην Ελλάδα! (pic)

Οι Red Hot Chili Peppers επιστρέφουν στην Ελλάδα! (pic)

Είναι γεγονός! Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου 2020, στο πλαίσιο του EJEKT Festival 2020.

Μία σημαντική ανακοίνωση για τους φίλους της το Ejekt Festival, γνωστοποιώντας ότι οι Red Hot Chili Peppers θα επιστρέψουν για να δώσουν μία μεγάλη συναυλία στη χώρα μας.

Η τελευταία φορά που η αμερικανική μπάντα επισκέφτηκε τη χώρα μας ήταν πριν οκτώ χρόνια στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Το ροκ συγκρότημα ετοιμάζει το νέο του δίσκο αυτή την περίοδο και δεν είναι απίθανο να το ακούσουμε πριν τους δούμε για δεύτερη φορά στην χώρα μας.

Η προπώληση εισιτηρίων για ένα από τα πιο δυνατά live του καλοκαιριού θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου Αναλυτικές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερα στο Sportime.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …