Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ πήρε εξιτήριο την Τετάρτη από νοσοκομείο της Τζόρτζια, όπου είχε εισέλθει για αντιμετώπιση ουρολοίμωξης, δήλωσε η εκπρόσωπος του.

«Ο ίδιος είπε πως ανυπομονεί σε περαιτέρω ξεκούραση και ανάρρωση στο σπίτι του στο Πλέινς στη Τζόρτζια. Εκείνος και η κυρία Κάρτες εύχονται σε όλους ειρήνη και χαρά για αυτή την περίοδο των εορτών», δήλωσε η Ντιάνα Κοντζίλεο, εκπρόσωπος του 95χρονου πρώην προέδρου και του ιδρύματος του The Carter Center.

Ο γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είχε πάρει εξιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα από άλλο νοσοκομείο, όπου και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί η πίεση που δέχονταν ο εγκέφαλος του από αιμορραγία που είχε προκληθεί από πρόσφατο τραυματισμό.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το Περιστέρι θα επισκεφθεί την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

To πρόγραμμα του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη αναλυτικά Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 στις …