Ο ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, που έχει γεννηθεί στην Αθήνα, αφού επισκέφτηκε την Σαντορίνη και είδε από μόνος του τον βασανισμό γαϊδουριών και μουλαριών που εκμεταλλεύονται ως «ταξί», απευθύνθ..

Ο Tommy Lee ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την μεταφορά με γαϊδούρια

Ο ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, που έχει γεννηθεί στην Αθήνα, αφού επισκέφτηκε την Σαντορίνη και είδε από μόνος του τον βασανισμό γαϊδουριών και μουλαριών που εκμεταλλεύονται ως «ταξί», απευθύνθηκε σήμερα το πρωί με επιστολή, εκ μέρους της PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων), στην ελληνική κυβέρνηση. Ο 57χρονος μουσικός καλεί τους υπεύθυνους να σταματήσουν αυτή τη βάρβαρη πρακτική.

«Είναι για μένα μεγάλη τιμή να έχω γεννηθεί στην Αθήνα. Όταν βρίσκομαι σε περιοδεία με τους Mötley Crüe μιλάω περήφανος για την ελληνική μου καταγωγή», δήλωσε ο Lee στην επιστολή του.

«Όμως κάτι αμαυρώνει το όνομα της Ελλάδας και ελπίζω εσείς να μπορέσετε να συμβάλλετε στην επίλυση αυτού του προβλήματος: Εννοώ την φρικτή κακοποίηση εξαντλημένων γαϊδουριών και μουλαριών, τα οποία πρέπει να κουβαλούν τους τουρίστες στους κατακόρυφους λόφους της Σαντορίνης».

Στην επιστολή ο Lee τονίζει τα δεινά που προκαλούνται στους γαϊδάρους και τα μουλάρια όταν αναγκάζονται να κουβαλάνε τους ανθρώπους και να ανεβοκατεβαίνουν τα 500 σκαλοπάτια μεταξύ του λιμανιού και της παλιάς πόλης των Φηρών.

Αναφέρεται σε αυτή την μαρτυρία της PETA Deutschland, η οποία δείχνει, πως οι οδηγοί χτυπάνε τα ζωντανά με μαστίγια και ραβδιά, ότι τα ζώα στερούνται τροφή και νερό και ότι πρέπει να εκτελέσουν σκληρή εργασία στον καυτό ήλιο. Οι εικόνες, λέει ο Lee, τον ακολουθούν μέχρι σήμερα. Η επιστολή του Tommy Lees στον Μάκη Βορίδη, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Το σύνθημα της PETA σε τμήματα είναι: Ο ρόλος των ζώων δεν είναι, να μας διασκεδάζουν ή να τα εκμεταλλευόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο. Η οργάνωση αντιτίθεται στον σπισισμό: μια ιδεολογία που κατατάσσει τους ανθρώπους ως ανώτερα όντα σε σχέση με τα υπόλοιπα.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών έως 21.3.2024

Δικαστικοί υπάλληλοι. Διακοπές εργασιών ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας συνεχίζει τις κινητοποιήσεις απαιτώντας να …