Test drive Ερντογάν στο πρώτο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο - Ergasia News

Ο πρόεδρος Ερντογάν έκανε test drive στο νέο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η τουρκική βιομηχανία έχει στόχο η παραγωγή να φτάσει έως και τα 175.000 ηλεκτρικά οχήματα τον χρόνο..

Πρόκεται για σχέδιο που αναμένεται να στοιχίσει 22 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες σε βάθος 13 ετών.

Όπως μετέδωσε το Euronews, το σχέδιο για την παραγωγή αυτοκινήτου αποκλειστικά εγχώριας κατασκευής είναι εδώ και πολύ καιρό στόχος του Ερντογάν και του κυβερνώντος κόμματος ΑΚ προκειμένου η χώρα να εμφανιστεί ως σημαντική οικονομική δύναμη.

«Η Τουρκία δεν είναι πλέον αγορά για νέες τεχνολογίες. Η Τουρκία πολύ σύντομα θα γίνει μια χώρα, που αναπτύσσει, παράγει και εξάγει νέες τεχνολογίες σε όλον τον κόσμο. Έχουμε τη δύναμη, την θέληση, και την τεχνική τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό, με προϋπόθεση ότι θα έχουμε εμπιστοσύνη στους ευατούς μας, ότι θα πιστεύουμε σε εμάς», τόνισε ο πρόεδρος Ερντογάν.

Το νέο αυτοκίνητο που αναμένεται στους δρόμους το 2022, ονομάζεται TOGG.

Ο Τούρκος πρόεδρος που κάθισε και στο τιμόνι για test drive έκανε και προπαραγγελία για το αυτοκίνητο.

ΒΙΝΤΕΟ



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …