Βαρβιτσιώτης: H έντονη νευρικότητα Ερντογάν δεν συνηθίζεται για αρχηγό κράτους

Η Τουρκία έχει ενοχληθεί επειδή η Ελλάδα δε δέχτηκε την προσπάθεια απομόνωσης της από τη διαδικασία του Βερολίνου για τη Λιβύη, τόνισε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Πρόσθεσε ότι η χώρα μας διεκδικεί τη συμμετοχή της όχι μόνο επειδή έχει ζωτικά συμφέροντα λόγω των παράνομων μνημονίων που έχει υπογράψει η Άγκυρα με την κυβέρνηση της Τρίπολης αλλά και γιατί εμείς ως χώρα της Μεσογείου μπορούμε να συνεισφέρουμε  στη διαδικασία πολιτικής επίλυσης της διαφοράς στη Λιβύη.

Τόνισε ότι η Αθήνα θέλει να προχωρήσει η διαδικασία σταθεροποίησης στη Λιβύη και είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε στην επιτυχία αυτής της διαδικασίας. Συμπλήρωσε πάντως ότι αυτό δεν εξαρτάται από την ελληνική συμμέτοχη,για την ώρα δεν υπάρχει κάτι από το να συζητήσουμε.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …