Ανασύρουν σορούς από το σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου με τον Κόμπι Μπράιαν - Ergasia News

Τρεις σορούς ανέσυραν από το ελικόπτερο που επέβαινε ο Κόμπι Μπράϊαντ οι αμερικανικές υπηρεσίες που έχουν επιληφθεί με το τραγικό δυστύχημα που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Έχουν ταυτοποιηθεί και οι εννέα επιβάτες της μοιραίας πτήσης στην οποία επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαν, η κόρη του και άλλοι επτά.

Νεκροί είναι ο Κόμπι Μπράϊαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, η προπονήτριά της Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του Κέρι και η κόρη του Αλίσα.

Τα τελευταία θύματα που ταυτοποιήθηκαν είναι η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτριά της Τζιάνα και η μητέρα της Σάρα, καθώς και ο πιλότος Αρα Ζομπαγιάν.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα Σταθερότητας: Εξαγωγές, τουρισμός και Ταμείο Ανάκαμψης

Η δημοσιονομική πειθαρχία θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, εάν η χώρα επιθυμεί να αποφύγει …