Πολλά τα κρούσματα σε εταιρεία στη Γερμανία, κρούσμα και σε παιδί

Δύο νέα κρούσματα για κοροναϊό στη Γερμανία, εκ των οποίων το ένα αφορά εργαζόμενο της εταιρίας Webasto στην Βαυαρία. Είναι η εταιρία, όπου την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα έπειτα από επίσκεψη Κινέζας συνεργάτιδας της εταιρίας.

Όπως μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, θετικές ήταν οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ο πατέρας του και η αδελφή του του εργαζόμενου.

Η εταιρία επρόκειτο να επαναλειτουργήσει, αλλά πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστή τουλάχιστον έως τις 11 Φεβρουαρίου, όταν θα συμπληρωθούν 14 ημέρες (σ.σ.: η περίοδος επώασης του 2019-nCoV) από το πρώτο κρούσμα.

Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους έχουν ήδη υποβληθεί σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα για 143 ανθρώπους αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Πάνω από 1.000 μέλη του προσωπικού εργάζονται αυτές τις μέρες από το σπίτι, ενώ 20 εργαζόμενοι πήγαν σήμερα οικειοθελώς στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στο Στόκντορφ της Βαυαρίας.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Χούθι θέλουν να κυριαρχήσουν στην Υεμένη

Mετά από ένα διάλειμμα περίπου δύο εβδομάδων οι αντάρτες Χούθι ξεκίνησαν ξανά τις πυραυλικές επιθέσεις …