Η επιχείρηση απεγκλωβισμού από το φλεγόμενο διαμέρισμα

Η φωτιά στο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών. Η ένοικος του διαμερίσματος στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά, απεγκλωβίστηκε με κλωβό της πυροσβεστικής και στη συνέχεια έλαβε πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ.

Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν ότι πάλευε με τις φλόγες στο διαμέρισμά της για 45 λεπτά. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να φτάσουν σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας για να απεγκλωβίσουν τυχόν εγκλωβισμένους και να εκκενώσουν το κτίριο.

Οι πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας κλίμακα από κλιμακοφόρο όχημα, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τρεις ηλικιωμένους, εκ των οποίων μία γυναίκα από τον 5ο όροφο και μία από την ταράτσα.

«Η κοπέλα ούρλιαζε στο μπαλκόνι»

Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στον ΑΝΤ1 είπε ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. 

«Μένω στον πρώτο όροφο, η φωτιά είναι στον έκτο, ουρλιάζει ο κόσμος έχουμε βγει όλοι έξω» δήλωσε κάτοικος στον ΑΝΤ1.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1225307552151461888?s=20}

«Φωτιά έχει πάρει και ο έβδομος όροφος. Είμαστε όλοι στον δρόμο. Φοβόμαστε όλοι. Η κοπέλα ούρλιαζε προηγουμένως που μένει πάνω» πρόσθεσε.

«Έβλεπα μια γυναίκα που ούρλιαζε στο μπαλκόνι» περιέγραψε η ίδια.

φωτια παλαιο φαληρο εγκλωβισμενη



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος: Πάνω από 200.000 εγγραφές

Οι εγγεγραμμένοι στο σύνολό τους ανήλθαν στις 202.556,   Εξέπνευσε τα μεσάνυχτα …