Σε κλινική ο πρίγκιπας Χάρι - Το «πρόβλημα» μεγάλωσε όταν παντρεύτηκε την Μέγκαν - Ergasia News

Ο Χάρι αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης με αποτέλεσμα να επισκεφθεί την Philip Kingsley Trichological Clinic, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια εφημερίδα, οι επισκέψεις του πρίγκιπα στη συγκεκριμένη κλινική έγιναν πιο συχνές από τη μέρα που παντρεύτηκε τη  Μέγκαν.

Η πατρότητα, τα προβλήματα με τον Τύπο, το Megxit και η ρήξη στη σχέση του με τη βασίλισσα φαίνεται πως επιδείνωσαν το «πρόβλημα» του.

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόσφατα ομολόγησε ότι εδω και 7 χρόνια κάνει θεραπεία για να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Χάρι μίλησε δημόσια για την ψυχική υγεία και για το γεγονός ότι κάνει θεραπεία για τα τελευταία χρόνια για να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία της ξαφνικής απώλειας της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μίλησε για το πόσο τον επηρέασαν στη ζωή του όσα συνέβησαν στην παιδική του ηλικία και για το ότι μιλάει ανοιχτά σε ειδικό στην ψυχική υγεία.

Επίσης σχολίασε και το Megxit, λέγοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον και την Μέγκαν αλλά ότι δεν μετανιώνει την απόφαση να απομακρυνθούν γιατί θέλει να προστατέψει την οικογένειά του. Δεν θέλει η Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι να περάσουν ότι πέρασε εκείνος ως παιδί.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κέρκυρα: Στις εκδηλώσεις και το σπάσιμο των μπότηδων Κασσελάκης - Τάιλερ

«Θα σπάσουμε και αυγά, θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα που βάζει σκοτάδι …