Κορονοϊός: Οι κρίσιμες 48 ώρες για την αντιμετώπιση του ιού στην Ελλάδα - Ergasia News

Κορονοϊός: Με τις αρχές να εστιάζουν στην ιχνηλάτηση των επαφών του 66χρονου κρούσματος και το βάρος να πέφτει στην εξέταση συνεπιβατών του και στον έλεγχο γιατρών και νοσηλευτών που ήρθε σε επαφή, οι επόμενες δύο ημέρες είναι κρίσιμες για την πορεία των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού.

Σημείο καμπής στην παρουσία, την επίπτωση αλλά και τη διαχείριση του κορονοϊού στη χώρα μας φαίνεται πως αποτελεί η «διαδρομή» έως τη διάγνωση του 9ου κρούσματος του Covid-19, του συνταξιούχου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από την Αμαλιάδα

Η περίπτωση του 66χρονου «αιφνιδίασε» προς στιγμήν το μηχανισμό ελέγχου του κορονοϊού του Υπουργείου Υγείας, την ώρα που η επιδημία πλήττει με σφοδρότητα χώρες πέραν της Κίνας, όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ισπανία.

Περισσότερα στο news4health.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Σταθεροποίηση των τιμολογίων αναμένεται τον Μάιο

Σύμμαχος των καταναλωτών είναι κατά κύριο λόγο οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η συμμετοχή των οποίων …