Άλμα 1.048 ο Dow Jones μετά τις ανακοινώσεις Λευκού Οίκου και Fed - Ergasia News

Ανάκαμψη καθώς ο Λευκός Οίκος και η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα Fed ανακοίνωσαν νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

Μετά το χθεσινό κραχ και μία από τις χειρότερες συνεδριάσεις στην ιστορία του, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανέκαμψε, καταγράφοντας ισχυρή άνοδο άνω του 5%, καθώς ο Λευκός Οίκος και η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα Fed ανακοίνωσαν νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

O Dow Jones κατέγραψε άνοδο κατά 1.048,86 μονάδες (+5,2%), κλείνοντας στις 21.237,38 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq ενισχύθηκε κατά 430,19 μονάδες (+6,23%), κλείνοντας στις 7.334,78 μονάδες. Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 143,06 μονάδες (+6%), κλείνοντας στις 2.529,19 μονάδες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Μαΐου 2024 για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα …