Πέτσας: Αντικοινωνική συμπεριφορά όσων πάνε στην επαρχία

Αντικοινωνική χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας την συμπεριφορά πολιτών που επιλέγουν να μετακινηθούν στην επαρχία παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης. 

«Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία ειδικά μετά τις συστάσεις μας να μην το πράξουν συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά. Θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους αφού θα βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα περίθαλψης σε περίπτωση που νοσήσουν όσο και τους συμπολίτες μας που ζουν σε αυτά τα μέρη», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Και συνέχισε: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως μπορεί να έχουμε μολυνθεί με τον ιό ακόμα και αν δεν εμφανίζουμε συμπτώματα. Και στο μεταξύ να διασπείρουμε τον ιό σε κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Όποιος έχει επιλέξει να καταφύγει στο χωριό του πρέπει να συμπεριφερθεί σαν να έχει ήδη τον ιό. Να αποφύγει κάθε επαφή και να μείνει σπίτι του πάση θυσία». 
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου 2024   Οι …