Κορονοϊός: Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο πρωτοποριακό σύστημα τηλε - ψυχιατριακής - Ειδήσεις

Κορονοϊός: Πλήθος κόσμου απευθύνθηκε στο πρωτοποριακό σύστημα τηλε-ψυχιατριακής που έθεσε στη διάθεση των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι 4 στους 10 πολίτες χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη.Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πραγματοποιήθηκαν 2157 βιντεοκλήσεις μέσα σε δύο 24ωρα. Πρόκειται για νεαρά άτομα ηλικίας 18 -35 ετών.

Γ. Πατούλης: «Οι πολίτες δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε δίπλα τους και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να αναχαιτίσουμε την επιδημία, διατηρώντας τη σωματική και τη ψυχική μας υγεία» δήλωσε ο Περιφεριάρχης Αττικής.

Το αποτύπωμα της επιδημίας στη ψυχολογία του κόσμου δείχνει η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στο πρωτοποριακό σύστημα τηλε-ψυχιατρικής που έθεσε στη διάθεση των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ, με την στήριξη της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας και της Melapus.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη γιατρού στο Σωτηρία: Νεκρός από κορονοϊό χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας

Νέο ηχητικό μήνυμα από την αστυνομία για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Εφιαλτικό σενάριο για Γερμανία: Τουλάχιστον έως το τέλος του έτους θα διαρκέσει η κρίση του κορονοϊού


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …