Νοσοκομείο Χαλκίδας: Οι εργαζόμενοι καλούνται να φτιάξουν πάνινες και… χάρτινες μάσκες!

Την ώρα που οι υφυπουργοί Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχουν ελλείψεις μέσων ατομικής προστασίας στα νοσοκομεία, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία συνεχίζουν τις δραματικές εκκλήσεις και καταγγελίες ό,τι έχουν αφεθεί απροστάτευτοι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας: όχι μόνο έχουν έλλειψη ειδικού εξοπλισμού για τον κοροναϊό, αλλά -όπως καταγγείλει η Τριμελής Επιτροπή των νοσοκομειακών γιατρών- ζητήθηκε από το προσωπικό να κατασκευάσει μόνο του χάρτινες ή υφασμάτινες μάσκες.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …