Στη Σύνοδο ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δένδιας

Στη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης, θα συμμετάσχει από την Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι εργασίες της Συνόδου θα επικεντρωθούν στο ρόλο του Οργανισμού ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται, οι υπουργοί Εξωτερικών πρόκειται «να συζητήσουν την ενίσχυση της νατοϊκής παρουσίας στο Αιγαίο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παράτυπη μετανάστευση, τις εξελίξεις στη Σύρια, στο Αφγανιστάν καθώς και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής».

Επίσης, θα εξετασθεί η κατάσταση στη Γεωργία και την Ουκρανία και η τυχόν υιοθέτηση μέτρων υποστήριξης τους, ενώ αναμένεται να υιοθετηθεί η εντολή της Διαδικασίας Διαλογισμού για το μέλλον της Συμμαχίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …