Μαντούδι: Κλείνει το εργοστάσιο λευκόλιθου – 279 νέοι άνεργοι!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, υπήρξε γνωστοποίηση από την ΓΕΚ-Τέρνα ότι θα κλείσει το εργοστάσιο λευκόλιθου που λειτουργεί στην περιοχή…

Η αιφνιδιαστική απόφαση της εταιρείας οδηγεί στις ανεργία 159 εργαζόμενους στο εργοστάσιο και 120 εργολαβικούς εργαζόμενους, δηλαδή, συνολικά 279 ανθρώπους.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, εκπρόσωπος της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ που ενημέρωσε τη δημοτική Αρχή για την απόφαση του «λουκέτου», επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα και δυσκολίες που προκαλεί και η κρίση του κορονοϊού.

Στην περιοχή, όπως είναι λογικό, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και ο δήμαρχος έχει συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο έδωσε μια ανάσα στην περιοχή, η οποία χτυπήθηκε ανελέητα από την αποβιομηχάνιση και την ανεργία τις προηγούμενες δεκαετίες.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φοίβος Ιωαννίδης: Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα

Ο κ. Τασούλας κάνει λόγο για «μια πολυσχιδής πολιτική προσωπικότητα "έφυγε" λίγο πριν την Ανάσταση …