Παραδόθηκε στους κατοίκους της Αθήνας η Ομόνοια

Η ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας είναι και πάλι ανοιχτή για τους κατοίκους της Αθήνας και τους επισκέπτες της πόλης.

EUROKINISSI

Το σιντριβάνι τέθηκε και πάλι σε λειτουργία. Έχει διάμετρο 30 μέτρων, ο κεντρικός του πίδακας τινάζει το νερό σε ύψος έως και 20 μέτρα ενώ συνολικά διαθέτει 188 δέσμες νερού και 177 υποβρύχιους προβολείς που δημιουργούν μια πανδαισία φωτός και χρωμάτων.

EUROKINISSI

Γύρω από το σιντριβάνι φυτεύτηκε γκαζόν και ολόκληρη η υπόλοιπη πλατεία, συνολικού εμβαδού 4,5 στρεμμάτων, καλύφθηκε με φιλικά στο περιβάλλον υλικά που ιδιαίτερα στην διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών χαμηλώνουν την θερμοκρασία.

EUROKINISSI

Σε λειτουργία μπαίνει επίσης ξανά, μετά από πολλά χρόνια και το σπουδαίο υδροκινητικής λειτουργίας γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου.

EUROKINISSI

Πάντως, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι τουλάχιστον μεταξύ των επισήμων που παραβρέθηκαν στην τελετή δεν τηρήθηκαν με πολύ μεγάλη ευλάβεια τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Στο Καστελόριζο για τον εορτασμό του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο …