Τσίπρας VS Μητσοτάκης |

  • 1. Τσίπρας VS Μητσοτάκης

Επιδόσεις: 17% στο σύνολο και 17,5% στις ηλικίες 18-54 έκανε ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη το βράδυ, στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Από την άλλη, 22,4% και 22,8% αντίστοιχα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα, στη Μάρα Ζαχαρέα στο Star.

  • 2. Ομιλος Βαρδινογιάννη

Είναι πολλές οι ημέρες που τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στα δύο κανάλια του ομίλου Βαρδινογιάννη, το Star και ο Alpha, βρίσκονται στην 1η και στη 2η θέση της τηλεθέασης. Είναι προφανές πως δεν υπάρχει κεντρική πολιτική γραμμή (άλλωστε κρατιούνται οι ισορροπίες - όπως είπαμε, ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο Star και ο κ. Τσίπρας στον Alpha μεσοτοιχία), αλλά έχει και λίγο πλάκα η ενημέρωσή μας να είναι υπόθεση Βαρδινογιάννη.

  • 3. Χρήστος Χωμενίδης

Οπως μας ενημέρωσε ο γνωστός συγγραφέας, «η Επανάσταση του 1821 ήδη εορτάστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας». Το σκεπτικό του είναι λίγο μπερδεμένο, λίγο τρικυμία εν κρανίω. «Η εθνική ενότητα, η ομοψυχία μας, ο σεβασμός που δείξαμε προς τους επιστήμονες-καθοδηγητές αλλά και προς εκείνους που έστεκαν στην πρώτη γραμμή, από τις κυρίες στα ταμεία των σούπερ μάρκετ έως τους εργαζόμενους στα ντελίβερι, ήταν η καλύτερη απόδοση τιμής στις θυσίες και στις παρακαταθήκες των προγόνων μας. Δεν χρειάζονται ούτε πυροτεχνήματα ούτε στεφάνια. Τα τυχόν κεφάλαια ας διατεθούν για την ενίσχυση της υγείας και της παιδείας».

  • 4. Νίκος Χατζηνικολάου

Θα τον βλέπουμε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ 1 και στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» για ακόμα δύο χρόνια, μια και ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

  • 5. Μάνος Βουλαρίνος

Εγραψε στο Twitter για τον Βασίλη Δημάκη και ο Μάνος Βουλαρίνος, αυτός που κάνει σατιρική εκπομπή στον ΣΚΑΪ 100,3.

«-Τα ‘μαθες; Δεν αφήνουν έναν κρατούμενο να ζει στη φυλακή της προτίμησής του.

-Τα ‘μαθα. Χούντα φίλε μου».

Πώς το έλεγαν παλιά; Ο γελωτοποιός του βασιλιά; Ο Μάνος Βουλαρίνος είναι ο γελωτοποιός, με τα αστεία του οποίου γελούν βασικά εκείνοι που βρίσκονται στην εξουσία γιατί αυτά είναι υποστηρικτικά προς το έργο τους. Οπως και ο Αρκάς.

  • 6. Αρης Ραβανός

Εγραψε ένα tweet ο καλός συνάδελφος του ΒΗΜΑτος και έχει απόλυτο δίκιο. «Γιατί μερικοί συνάδελφοι δεν παραδίδουν τις δημοσιογραφικές τους ταυτότητες και να κατέβουν στον στίβο της πολιτικής; Πιο έντιμο είναι. Προφανώς όλοι έχουμε τις απόψεις μας και ιδεολογικά κάπου τοποθετούμαστε, αλλά ορισμένοι ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια. Μας βαρέθηκαν οι πολίτες».

  • 7. Δημήτρης Οικονόμου

Παρακαλείται ο ΣΚΑΪ κάτω από το «παράθυρο» του Δημήτρη Οικονόμου να βάζει τη λέξη «δημοσιογράφος» όταν στο στούντιο έχει καλεσμένο βουλευτή ή υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να τον ξεχωρίζει κάποιος τηλεθεατής που δεν γνωρίζει ποιος είναι ο δημοσιογράφος και ποιος ο πολιτικός.

  • 8. Θανάσης Καμπαγιάννης

Ο δικηγόρος του Βασίλη Δημάκη μίλησε για δύο λεπτά μόνο στην ΕΡΤ αλλά ο χρόνος ήταν υπεραρκετός για να τους ξεγυμνώσει, παραλληλίζοντας τη σημερινή ΕΡΤ με την ΥΕΝΕΔ. «Θα το γνωρίζω από εδώ και πέρα ότι μονάχα με απειλή εξωδίκου μπορεί να βγει κάποιος στην ΕΡΤ», είπε στην εκπομπή «Επικοινωνία». «Σκεφτείτε όταν η οικογένειά του ακούει για τον γιο της ο “ληστής με τα Καλάσνικοφ”, έναν άθλιο δημοσιογραφικό χαρακτηρισμό, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει».

Οι νέοι προϊστάμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση:

Φώτης Καφαράκης στη Διεύθυνση Ενημέρωσης.

Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου στη Διεύθυνση Προγράμματος.

Ιωάννης Βουγιουκλάκης στη Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων.

Ευάγγελος Λουριδάς στη Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη διοίκηση της ΕΡΤ, τον Γιώργο Γαμπρίτσο και τον Κωνσταντίνο Ζούλα.

● Θέλουν μια ΕΡΤ κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της Δ.Τ. και της ΝΕΡΙΤ που θα λειτουργεί επικουρικά βοηθώντας τα κανάλια της διαπλοκής στην κυβερνητική προπαγάνδα, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους «ημετέρους» να πλουτίσουν με δημόσιο χρήμα.

● Τα τελευταία μετρήσιμα αποτελέσματα στα ποσοστά της τηλεθέασης στην ΕΡΤ έφτασαν να μοιάζουν με εκείνα μιας εξέτασης για τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ενώ η εικόνα του brand name ΕΡΤ προς τα έξω διαρκώς φθείρεται πλησιάζοντας ταχύτατα εκείνη των αλήστου μνήμης ακροδεξιών μορφωμάτων της Δ.Τ. και της ΝΕΡΙΤ.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κεφαλογιάννης για Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια για τον τόπο του

«Μία σαθρή και έωλη κατηγορία, μία άδικη απόφαση τον κρατά παράνομα στις φυλακές» δήλωσε ο …