Ένας στους δύο κρίνει πως η ανεργία είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Ελλάδας

Απαισιόδοξοι σε ποσοστό 47% δηλώνουν οι πολίτες για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη χώρα μας του επόμενους έξι μήνες με την ανεργία να ιεραρχείται ως το σημαντικότερο πρόβλημα.

Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τις 2 έως τις 8 Ιουνίου για λογαριασμό του OPEN από την ALCO, συντριπτικό είναι το ποσοστό (75%) των πολιτών που θεωρούν ότι πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο καταργούν τα περιοριστικά μέτρα πιο γρήγορα απ’ ότι πρέπει μπροστά στην απειλή για μεγάλη οικονομική κρίση.

Σε άλλο ερώτημα, η κυβέρνηση περνάει τη βάση ως προς τον βαθμό απόδοσής της κατά τη διάρκεια της πανδημίας ενώ η Νέα Δημοκρατία διατηρεί μεγάλη διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ολόκληρη η δημοσκόπηση ΕΔΩ 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …