Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Σέιχ Σου, Κασσάνδρα, Σιθωνία, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Οι ισχυροί άνεμοι, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ξηρασία ευνοούν την πρόκληση πυρκαγιάς και οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή στην Κεντρική Μακεδονία. Για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να απαγορευθεί η κυκλοφορία στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, στην Κασσάνδρα και τη Σιθωνία.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπη Στεργιάδη, στο Σέιχ Σου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 7.30 το πρωί της Παρασκευής έως τις 7.30 το πρωί του Σαββάτου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, στις περιοχές Μεσονήσι και Κορυφογραμμή, από Κασσανδρινό έως Αγ. Παρασκευή και στη Σιθωνία, στο όρος Δραγουντέλι.

Πολύ υψηλό κίνδυνο για πυρκαγιά δίνει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και για την Αττική. Για να προειδοποιήσει τους πολίτες, έστειλε και μήνυμα μέσω του τριψήφιου αριθμού 112.

 


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …