ΕΛΤΑ: Αύριο Πέμπτη η συνέντευξη της ΠΟΣΤ για την απαράδεκτη τροπολογία Πιερακάκη

Φαίνεται ότι "απασφαλίζει" η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ταχυδρομικών με αφορμή το απαράδεκτο νομοσχέδιο του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκου Πιερακάκη, ο οποίος φέρνει νομοσχέδιο βαπτισμένο ως "τροπολογία" στη Βουλή, προωθώντας νέο "ξεπούλημα" των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Η ΠΟΣΤ παραχωρεί, αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11π.μ, διαδικτυακή συνέντευξη τύπου μέσα από την εφαρμογή τηλεδιασκέψεων "Zoom", η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά από το link:  Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών - ΠΟΣΤ | Facebook.

Σημειώνουμε ότι πριν από λίγο διάστημα είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΠΟΣΤ, με τον κ. Ηλία Μπακέλα να διαδέχεται στη θέση του προέδρου τον γνωστό συνδικαλιστή και μέλος του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Βασιλόπουλο.

Το ERGASIANEWS.GR θα μεταδίδει ζωντανά τη συνέντευξη τύπου μέσα από την ιστοσελίδα του, αλλά και τη σελίδα του στο facebook .

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Με ζημία 6,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023 η ρωσική Gazprom

Οι ζημιέ της Gazprom έφτασαν στα 6,84 δισ. δολ.  Ζημιές για πρώτη φορά σε διάστημα …