Μητσοτάκης: Βελτίωση απορρόφησης των ευρωπαϊκών πόρων

 

Στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης βρίσκεται η Ελλάδα στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων, τόσο από την Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Ανάπτυξη όσο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνινό Ταμείο.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter «η Ελλάδα έχει βελτιώσει σημαντικά την απορρόφηση πόρων από την Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Ανάπτυξη και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ένα σημαντικό επίτευγμα σε μια εποχή που η προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε την πλήρη αξιοποίηση των πόρων της ΕΕ».

 

 

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπουργείο Ανάπτυξης: Με προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ ξεκινά το πρόγραμμα «Κομφούζιο»

Η δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το ελληνικό Δημόσιο με ποσοστό …